|

Mudri tata našao fantastičan način kako zaustaviti plač djeteta kad majke nema

Mudri tata našao fantastičan način kako zaustaviti plač djeteta kad majke nema
28
Klix.ba
22.12.2019. u 13:54
17
komentara
28

dijeljenja
Mudri tata našao fantastičan način kako zaustaviti plač djeteta kad majke nema Foto: Twitter/sato_nezi
Jedan Japanac koji se namučio slušajući plač svog jednogodišnjeg sina našao je idealno rješenje kako zaustaviti suze svog nasljednika. Kada je svijetu objelodanio svoj izum, svi su bili oduševljeni.
Kada su mala, djeca se obično vežu za jednog od dva roditelja malo više, zbog čega prilikom rastanka dolazi do plača koji se nekad ne može kontrolisati.

To je bio i slučaj s jednim ocem iz Japana, čiji je jednogodišnji sin bio veoma vezan za majku, ali je često morao ostati s tatom. Kako otac nije uspijevao zaustaviti djetetove suze, nije stizao napraviti ništa po kući dok mu se supruga ne vrati.Zbog toga, a i zato što nije mogao više izdržati suze svog nasljednika, on se dosjetio kako bi ga mogao smiriti i, na njegovo iznenađenje, plan mu je uspio.

Sretan što je u kuću vratio mir i tišinu, ovaj Japanac se na Twitteru pohvalio fotografijama na kojima se vidi da je suprugu isprintao na dva kartona u prirodnoj veličini kako bi njegov sin imao dojam da je ona i dalje tu.Ovim postupkom korisnik Twittera s nadimkom @sato_nezi oduševio je hiljade roditelja koji su mu čestitali u komentarima zbog ovog posve jednostavnog, ali djelotvornog izuma.
Prijavi grešku


Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...