Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ako ozivi umrijet ce od straha kad vidi gdje je
ljubim vas pametne, sve sami strucnjaci
E pa mislim da to i nije neka losa ideja sa obzirom ko sve danas nosi doktorsku titulu!!! Mogu vam reci samo jedno..davne 1967 moja tetka (sa oceve strane) bila je proglasena mrtvom.Nazalost niko nezna sta joj se desilo i gledajuci u tadasnje obicaje da se muliman mora pokopati prije zalaska sunca...izgleda da je se probudila u mezaru!Ljudi iz sela su culi krike nazalost nakon 2-3 dana su i otvorili kabur..prica se da su tahte izgrebane ida su prsti kod tetke ostali bez noktiju ,jadnica probala je izaci ali izgleda da se ugusila. Fala bogu danas zakon nalaze da mrtvac mora se cuvati najmanje 72 sata prije pokopa.
znači, sada će da naberu još dalje a ne samo iz zgrade ako se koji probudi...
pa duhovi, ako postoje, ne aktiviraju nikakve alarme -.-
a sta ako crv iz tijela izadje i aktivira alarm?
to ozivljenje se neki dan desilo, radnici pobjegli iz zgrade i poslije skupili hrabrost i otvorili jadnog covjeka... horor... zato ovo nije ni lose al srecom se previse rijetko desava
Ozivio, ne ozivio - isto mu se pise...umrijet ce kad tad.
SA BARA SE NIKO NE VRACA!
E, Hebi ga , Kako če se probuditi, kad su u komori smrznuti, ne može se smrznut povratit u život niti pomoču i jedne teorije O OŽIVLJAVNJU.