Zanimljivosti
196

Momak (20) u isto vrijeme hodao s tri djevojke, one se našle i priredile mu iznenađenje

Klix.ba
Charlie Fisher (20), u isto je vrijeme hodao sa tri djevojke - Becky Connery (17), Lizzie Leeland-Cunningham (19) i još jednom (20) koja nije željela biti imenovana punih šest mjeseci, a da nijedna od njih nije znala jedna za drugu.

Međutim, kad je Charlie krenuo na godišnji odmor, Becky je otkrila za druge dvije djevojke, te je došla na ideju kako bi sve tri mogle da mu prirede interesantno iznenađenje i ponize ga pri njegovom povratku kući.

"Charlieja znam pune tri godine, ali počeli smo se viđati u martu ove godine. Već na početku veze smo kazali kako ne želimo da se viđamo ni s kim drugim. Bila sam zaljubljena u njega, i on je rekao da se i ja njemu sviđam, ali nekako sam sumnjala od samog početka", kaže Becky.

"Nikad nije dao da mu diram telefon, nije dao da naše zajedničke fotografije postavljam na društvene mreže i brisao je komentare koje sam mu ostavljala na postove... kad malo bolje razmislim, stvarno je bio sumnjiv od početka", ispričala je ona.

Ona je dodala kako je Charlie "znao s riječima". Jednom je, kako kaže, uzela njegov telefon i vidjela poruku djevojke u kojoj je pisalo "Vidjećemo se kasnije". Odmah je posumnjala, pogotovo kad ju je on zamolio da te večeri ranije ode kući, budući da se on "mora pakovati za put". Kad ga je upitala ko je ta djevojka, rekao je "samo prijateljica".

Sljedeći dan, kad je Charlie otputovao u Njemačku u posjetu porodici, Becky je djevojku koja mu je poslala poruku pronašla na Twitteru i javila joj se.

"Rekla sam joj da obje hodamo sa istim momkom i ona nije bila iznenađena - s njim je bila od januara i kaže kako je uvijek bila sumnjičava", priča Becky.

Nakon što su se upoznale, djevojke su otkrile da postoji i treća, Lizzie (19), s kojom su stupile u kontakt preko Facebooka, koja je sa Charliejem bila skupa od aprila, kad su se upoznali preko Facebooka.

"Bio je jako šarmantan i znao je s riječima. Znao je reći pravu stvar u pravo vrijeme. Svaki put kad je rekao da ide da se nađe sa prijateljem, išao je sa nekom od djevojaka. Svima nam je pričao istu priču", kaže Lizzie.

Lizzie je u šali predložila da bi ga trebale dočekati na aerodromu, što su i učinile. Kad ih je ugledao zajedno, zaledio se i pitao "Zašto ste ovdje? Zašto biste mi ovo uradile?" Djevojke su odmah željele razgovarati s njim i dobiti odgovore, ali Charlie je to odbio. Okrenuo se i pošao za bakom koja je došla da ga dočeka na aerodromu.

Becky je naknadno fotografiju njih tri objavila na Twitteru, nakon čega su dobile podršku djevojaka iz čitavog svijeta.

"One su super, nastavićemo se viđati. Ne možemo da vjerujemo šta smo vidjele u Charlieju. Tako mi je drago da smo se suočile s njim, ovo nije 16. stoljeće, djevojke ne moraju da trpe ovakvo ponašanje", kazala je Becky.