Prevelika očekivanja
39

Mladić suludim kriterijima za pronalazak partnerice na Tinderu nasmijao internet

Klix.ba
Na internetu je nedavno osvanula lista koja je nasmijala mnoge, a u kojoj 26-godišnji Chad otkriva koje sve kriterije žena mora ispuniti kako bi mu se svidjela.

Njegov je profil ismijan, ali on čvrsto i odgovorno stoji iza svojih zahtjeva. Na njegovoj profilnoj fotografiji prikazan je samo njegov torzo i bicepsi, a opis je ukrašen visokim zahtjevima.

Chad traži samo plavuše i brinete, a njegova idealna djevojka mora biti visoka 157 do 168 centimetara, te bi trebala biti u odličnoj formi i blago potamnjelog tena. Ona bi trebala održavati svoj izgled i posjećivati teretanu bar dva puta sedmično.

Foto: Tinder
Foto: Tinder

"Za mene uvijek mora biti dostupna kad je zatrebam, mora mi posvetiti onoliko vremena koliko joj zatražim. Ona mene može zvati kada god želi, dokle god čisti i kuha za mene. Ona bi također trebala imati svoj stan gdje bih ja mogao prenoćiti s vremena na vrijeme, te očekujem da ima svoju karijeru i bude emancipovana i samostalna", kaže Chad.

Dodao je da mu je jako važno koliko ona zarađuje, te da neće ni da čuje za djevojke čiji su godišnji prihodi manji od 70 hiljada dolara. Ona bi morala raditi posao koji on odobrava, a ni slučajno ne smije pušiti, piti alkohol ili uzimati opojna sredstva.

"Ne bi trebala prilaziti drugim muškarcima niti dopuštati da oni prilaze njoj, to se podrazumijeva. Ne može izlaziti sa prijateljicama", naveo je između ostalog na svom Tinder profilu.

Brojni korisnici interneta su se nasmijali na ove zahtjeve, a mnogi su mu poručili da će ovakvu djevojku naći u pedesetim godinama prošlog vijeka. Neki su naglasili da je suludo očekivati od nje da stigne sve obaveze, te da usput zaradi 70 hiljada na godišnjem nivou.