|

Mlade osobe ne biraju mjesto ni vrijeme kad je seks u pitanju

Mlade osobe ne biraju mjesto ni vrijeme kad je seks u pitanju
0
Klix.ba
26.1.2013. u 20:03
73
komentara
0

dijeljenja
1/5 Na mostu u Estoniji
2/5 U banci u Francuskoj
3/5 U kabini žičare u Kini
4/5 Na plaži u Tarifi u Španiji
5/5 U toaletu stadiona New York Yankeesa
Britanski paparazzi snimili su par tokom seksa na vrhu najviše zgrade u Velikoj Britaniji. Tamošnji tabloidi odmah su se bacili na posao i istražili do sada najzanimljivija mjesta za seks širom Evrope.
Posjetioci nebodera The Shard u Londonu zatekli su mlade Britance na 68. spratu kako upražnjavaju seks. Tinejdžerima izgleda to nije zasmetalo te su se nakon dvadesetak minuta obukli i bez ikakvog ustručavanja prošli pored turista i napustili zgradu.

Nešto slično uradili su i mladi Estonci na jednom od tamošnjih mostova u izgradnji. Desilo se to u oktobru 2007. godine.

Jedno od najbizarnijih mjesta za seks pronašao je mladi francuski par. Naime, oni su se odlučili seksati u sred banke Credite Mutuale naočigled mnogih prolaznika i zaštitara koji ih je, nekoliko minuta kasnije, odlučio istjerati. Ovaj slučaj zabilježen je u aprilu 2007.

Izgleda kako Britanci stvarno uživaju u seksu na javnom mjestu. Nakon nebodera The Shard, prolaznici su snimili i jedan par kako se seksa na krovu jedne od zgrada u londonskom Sohou.

Turisti koji su tog dana odlučili posjetiti planinu Yao u kineskoj provinciji Henan imali su šta vidjeti. U jednoj od kabina žičare koja vodi na vrh planine vidjeli su dvoje mladih ljudi kako se seksaju. Nakon ovog slučaja, u kabinama su postavljeni znaci upozorenja i zabrane seksa.

Izgleda kako je plaža u španskom gradiću Tarifa sve češće mjesto za seks. Ipak, jedan par je otišao korak dalje i na prepunoj plaži pokazati nekoliko kamasutra seks poza.

Jedanom od navijača New York Yankeesa zanimljivije je bilo provesti vrijeme sa svojom djevojkom u toaletu stadiona od utakmice njegovog tima i Tampa Bay Raysa u septembru prošle godine. Iako su znali da ih mnogi gledaju, fotografišu i snimaju tokom seksa, mladim Amerikancima to uopšte nije smetalo.
Prijavi grešku


Komentari (73)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...