Preokret pred oltarom
25

Mlada na dan vjenčanja umjesto prstena dobila razgovore vjerenika sa ljubavnicom

Klix.ba
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Casey je na dan svog vjenčanja doživjela upravo ono o čemu svi pričaju, taj dan joj je zauvijek promijenio život. Međutim, njena priča je malo drugačija, te je umjesto famoznog "uzimam" dobila fotografije razgovora njenog muža sa ljubavnicom, nakon čega je odlučila okončati vezu.

Na dan kada se spremala da stane pred oltar je dobila nekoliko poruka čiji je sadržaj bio šokantan. Naime, Casey je djevojka koja se vjerila za svog dugogodišnjeg momka smatrajući da je on taj s kojim će provesti ostatak života ali je na dan vjenčanja umjesto riže "polio hladan tuš".

Samo nekoliko sati prije vjenčanja je od ljubavnice svog vjerenika dobila poruke u kojima su fotografije njihovih višemjesečnih intimnih razgovora. Na kraju svega je pisalo "Da li bi se ti udala za njega poslije ovoga? Ja ne"

Casey je utjehu pronašla u prijateljima koji su je savjetovali da odmah otkaže vjenčanje ali je ona odlučila postupiti po svom. Nastavila se ponašati prema planu i programu vjenčanja te je ispod buketa pred oltar iznijela svoj telefon. Zatim je umjesto zavjeta počela čitati prepiske razgovora što je šokiralo sve prisutne. Imali su priliku čuti kako vjerenik ljubavnici piše da jedva čeka da je vidi, te da ono što ima s njom nema ni sa kim drugim. Poruke je začinio sa izjavama kako njegova vjerenica Casey ne zna ni pola stvari koje radi ljubavnica.

"Sa svakom riječju koju sam pročitala je bio sve blijeđi. Zatim sam se obratila gostima i rekla da je situacija grozna ali da mi je drago što su svi tu. Rekla sam im da danas nećemo slaviti početak zajedničkog života nego početak iskrenosti, pronalaska istinite ljubavi i slušanje vlastitog srca čak i kada je to jako teško uraditi", rekla je mlada.

Skandal je uskoro obišao internet te je Casey dobila mnogo komentara podrške, ali i osuda što nije uradila nešto mnogo gore od ovoga.