{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mirjana Milošević očarava optičkim iluzijama iscrtanim na tijelu

1.11.2016. u 07:56
714
7
Mirjana Milošević očarava optičkim iluzijama iscrtanim na tijelu
714
Mirjana Milošević je prije tri godine počela sa bavljenjem dječijim facepaintingom, a danas njeni vrhunski umjetnički izrazi na tijelu ostavljaju bez daha, osvajaju nagrade publike, zbunjuju, ali i najviše raduju zaljubljenike Noći vještica.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Mirjana Milošević, rodom iz Smedereva, samohrana je majka dvoje djece i već se dugo vremena bavi muralima, a crtanjem još od malih nogu. Pošto je započela sa iscrtavanjima dječijih lica, ubrzo se, kako kaže, prebacila na iscrtavanje kože ostatka tijela.

S obzirom na to da na našim područjima ne postoji škola u kojoj se ovakav vid umjetnosti izučava, Mirjana je sve što zna naučila sama, najviše putem tutorijala na YouTubeu i svakodnevnog vježbanja.

Provodila je mnogo vremena upoznavajući se sa bojama i tehnikama nanošenja boja na kožu.

Pošto je vrlo brzo utvrdila kako nijedan zadatak za nju nije nemoguć, Mirjana je počela sa bodypaintingom, odnosno iscrtavanjem tijela.

Pored body i face paintinga, bavi se i special F/X šminkom. Riječ je "šminkanju" specijalnih efekata, odnosno postizanja izgleda povreda na tijelu, rana, podmlađivanju ili postarivanju.

Mirjana se, na nagovor prijatelja prijavila na internet takmičenje NYX Face Awards, gdje je u oblasti optičkih iluzija ostvarila pobjedu. Postala je prvi srpski beauty vlogger godine i putovanje u Los Angeles gdje je dobila priliku da predstavi pobjednički video.

"Moja optička iluzija lutke obišla je cijeli svijet. Na video servisima i društvenim mrežama sakupila sam oko 100 miliona pregleda", kaže ona.

Mirjanina nevjerovatna umjetnička djela mogu se pogledati i na njenoj Facebook stranici.

NYX Face Awards se obavlja po principu davanja izazova takmičarima, a postupak izrade iluzije i konačni video postavlja se na YouTube kanal, a publika glasa i bira pobjednika.

Mirjana naglašava kako je prije svega ponosna mama dva dječaka te kako videa snima u pauzama kuhanja ručka, pomaganja u domaćoj zadaći starijem sinu i odvođenja mlađeg u vrtić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: