{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mehmet Scholl strahuje od lopte, štiti se mašući rukama

T
5.9.2010. u 10:32
0
15
Mehmet Scholl strahuje od lopte, štiti se mašući rukama
0
Trenutak kada je Jessica Kastrop, lijepa 36-godišnja novinarka Sky Sportsa, dobila žestoki udarac loptom u glavu očito je znak za ogromnu pažnju svima ostalima.


Podsjetimo da je nogometaš Stuttgarta Khalid Boulahrouz milimetarski tačno "naciljao" glavu novinarke uoči početka utakmice 1. kola Bundeslige između Mainza i Stuttgarta.

Udarac je bio snažan i Jessica je posrnula od njega. Već u sljedećoj utakmici Stuttgarta, kada je Jessica Kastrop ponovno zauzela svoju poziciju uz teren, kraj improviziranog pulta, Boulahrouz se izvinio na džentlmenski način. Poklonio je Jessici buket cvijeća, ali i zaštitnu kapu koju je ova odmah stavila na sebe.

No, u petak je zanimljivo bilo prije početka kvalifikacijske utakmice Belgije i Njemačke. Kraj pulta je utakmicu najavljivao 39-godišnji Mehmet Scholl, nekadašnja zvijezda Bayerna i njemačke reprezentacije.

U jeku razgovora Scholl je odjednom počeo mahati rukama, u zaštitu svoje glave. Uhvatila ga je panika da mu se događa sindrom Jessice, te je kasnije objasnio da je imao dojam da leti lopta prema njemu.


Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: