Sudbinski susret
155

Mate Rimac o Mostarcu koji mu je posudio 300.000 eura: Spasio me, a govorili su mu da je lud

N. C.
Mate Rimac govorio je o Igoru Kreziću, mostarskom poduzetniku koji mu je nakon samo dva dana poznanstva posudio 300.000 eura.

To je bilo 2017. godine kada je Rimčeva firma prolazile najteže trenutke, a on se na Facebooku oglasio otkrivši detalje iz tog perioda.

"Neki su sada 'otkrili' da mi je Igor Krezić pomogao (zapravo, koga lažemo - spasio mi je firmu i sve na čemu smo radili) kada mi je posudio 300.000 eura dva dana nakon što smo se upoznali. I nije on neki milijarder - to je praktički sav cash koji je tada imao. Njegovi zaposlenici su mu govorili da je lud i da nikad neće vidjet novce jer ćemo propast", naveo je.

Potom je dodao da i nisu bili puno u krivu, jer kako kaže šanse za nastavak su bile jako male.

"I nisu bili daleko od istine - šansa za preživjeti bila je izuzetno mala. Samo oni koji su tada bili uz mene znaju koliko sam očajan bio i pitao svakog za pomoć, pa i čovjeka kojeg sam znao samo 2 dana. Igora je teško opisati - koliko je to ludo i posebno biće. I koliko je takvih njegovih djela za koja se nikad neće saznati. A cijela priča toga što je tada bilo je dostupna ovdje. Dosta poučna…", napisao je Rimac na Facebooku.