|

Majka napravila ugovor koji prijatelji njenog djeteta moraju potpisati prije noćenja

Majka napravila ugovor koji prijatelji njenog djeteta moraju potpisati prije noćenja
10
L. K.
22.9.2019. u 11:19
24
komentara
10

dijeljenja
Majka napravila ugovor koji prijatelji njenog djeteta moraju potpisati prije noćenja Ilustracija: Shutterstock
Svim roditeljima koji su imali iskustvo primanja gostiju u kuću na noćenje već je poznato da nije jednostavno čuvati prijatelje svojih mališana. Zbog toga je jedna mama napravila ugovor koji mališani moraju potpisati prije noćenja, a neko je cijelu listu podijelio na Redditu, prenosi Mirror.
Autorica ugovora nije imenovana. Napisala je kako doticanje i škakiljanje nije dopušteno, te će biti kažnjeno automatskim razdvajanjem koje će biti na snazi do momenta kada roditelji dođu po dijete koje spava u njenoj kući. "Ruke k sebi", napisala je ova majka.

"Presvlačenje se obavlja samostalno i nasamo, a ne u društvu nekoga drugog. Ovo ujedno znači da nema skidanja ispred nekog drugog", piše.

Dodaje kako nije dopušteno pojačavati televizor ili bilo koji elektronski uređaj, inače će ih ona zaplijeniti. Zabranjeno je i glasno pričanje.

Foto: Reddit Foto: Reddit


"Žalbe neće biti tolerisane. Ako želite nešto tražiti, morate to uraditi na miran i kulturan način što znači da morate sačekati da dobijete moju punu pažnju prije nego počnete razgovarati sa mnom", navodi.

Korisnici Reddita ostali su šokirani pravilima, nazivajući ih ludim te dodajući kako je majka djeteta previše opterećena kontrolom. Uz to su žalili dijete kojem je majka.
Prijavi grešku


Komentari (24)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...