Zanimljivosti
0

Magnetni čovjek tvrdi da može liječiti ljude

Sarajevo-x.com
Foto: Ananova
Foto: Ananova
Aurel Raileanu iz Rumunije začuđuje naučnike i liječnike diljem svijeta zbog svoje sposobnosti da privlači metalne, ali i druge predmete poput magneta. Raileanu sada pak tvrdi da je sposoban izliječiti ljude i otkloniti im bolove te da su mnogi osjetili čudnu energiju nakon što bi položio ruke na njih.

Aurel Raileanu, poznatiji kao Magnetni čovjek, osim što je bio "predmet“ istraživanja medicine i ostalih nauka, sada tvrdi da može liječiti ljude i ublažavati im bolove.

"Ljudi s kojima sam došao u kontakt kažu da su osjetili čudnu energiju kako im prolazi kroz tijelo. Ove sam sposobnosti otkrio nakon što sam počeo raditi u bolnici. Čini se da njihovi puknuti ligamenti brže zacjeljuju kada ih dotaknem, a glavobolje od migrene odmah nestaju“, rekao je Raileanu.

Ovaj četrdesetogodišnjak je postao poznat kao Magnetni čovjek zbog neobične sposobnosti da privlači metalne, ali i druge objekte. Raileanu može privući čak i televizor od desetak kilograma na svoja prsa, a ovaj dar je otkrio dok je još bio dijete.

"Ne želim osporavati modernu medicinu i govoriti kako ona nije djelotvorna, ali ako mogu nekome olakšati muke samo položivši ruke na njegovo tijelo, onda mislim da je to moja dužnost na ovom svijetu“, dodao je Magnetni čovjek.