Seksi agentica u toplesu
0

FOTO / Lutke s likom Anne Chapman za 29,95 dolara

Sarajevo-x.com
Ruska tajna agentica Anna Chapman postala je popularna u cijelom svijetu, pogotovo nakon što su u javnosti obznanjene njene vruće privatne fotografije. Kompanija Herobuilders.com odlučila je unovčiti Anninu popularnost te je proizvela dvije lutke - Anna Chapman u toplesu s pištoljem u ruci i lutku Anna Chapman - agentica spremna za akciju.
Američka kompanija Herobuilders.com na tržište je izbacila dvije lutke s likom tajne agentice Anne Chapman, koja je nedavno deportovana iz Sjedinjenih Američkih Država u Rusiju. Lutke su nazvane Spy I Could Love i Predator.

Prva lutka predstavlja Annu Chapman kao zavodljivu tajnu agenticu s pištoljem u ruci, koja na sebi nema ništa osim suknje i cipela. U drugoj varijanti agentica Chapman je predstavljena kao mišićava, superjaka žena, odjevena u tamne traperice s visokim strukom i u bijeli top, dok u ruci drži svoju omiljeni igračku - pištolj.

Cijena jedne lutke iznosi 29,95 dolara.

Napominjemo, Anna Chapman je nedavno bila među deset osumnjičenih koji su se izjasnili krivim u New Yorku po optužbi da su nabavljali informacije za stranu vladu, te su doživotno izbačeni iz SAD-a.

S obzirom da je ostala bez novca, Anna Chapman navodno planira svoju priču prodati medijima za 250.000 dolara, a kako su nedavno izvijestili mediji dobila je i nekoliko ponuda da glumi u pornofilmovima i da se slika za "Playboy".