Zanimljivosti
0

Ljutiti otac kupio video igru za 90, a prodao za 9.100 dolara

Sarajevo-x.com
Foto: AFP
Foto: AFP
Otac koji je svom petnaestogodišnjem sinu za Božić kupio video igru "Guitar Hero III" za 90 dolara, prodao ju putem eBay-a za čak 9.100 dolara. Igricu je odlučio prodati jer je htio kazniti svog sina kojeg je uhvatio kako puši marihuanu iza kuće.

Video igrica koju je vrlo teško nabaviti i za koju je jedan otac iz Montreala dao 90 dolara, završila je na aukciji na eBay-u, a prodana je za čak 9.100 dolara.

Otac koji je htio iznenaditi svog sina za Božić dvije sedmice je tražio igricu "Guitar Hero III" za Nintendo Wii. Kada ju je napokon našao i platio 90 dolara te poklonio je sinu, za oca je uslijedilo razočarenje jer je uhvatio svoje dijete kako puši marihuanu s prijateljima, izvještava Associated Press.

"Bio sam tako sretan što sam pronašao ovu igricu i htio sam je pokloniti svom sinu odmah. No jučer sam se ranije vratio s posla i šta ugledam - ugledam svog 'nevinog' sina kako s dvojicom prijatelja delinkvenata puši marihuanu", napisao je ljutiti otac na eBayu.

Pomama za igricom je postala nevjerovatna i na kraju je prodana kupcu iz Australije za čak 9.100 dolara!

Ipak, otac je odlučio svom sinu ipak pokloniti nešto za Božić.

"Još uvijek razmatram da li mu kupiti igricu za njegov Nintendo. Možda nešto kao 'Barbie as the Island Princess' ili 'Dancing with the Stars'...Znam da bi mu se svidjelo", šaljivo je rekao otac.