Zanimljivosti
8

'Ljudska Barbika' Lolita Richi tvrdi da nije imala nikakve plastične operacije

Klix.ba
Ukrajinka Lolita Richi ima 16 godina i želju da što više podsjeća na ljudsku Barbie lutkicu. Tvrdi kako nije imala nijednu plastičnu operaciju i kako je njen izgled posve prirodan, bez dijeta i Photoshopa.

Lolita, koja trenutno živi u Turkmenistanu, kaže: "Ja sam ultimativna vamp žena, a ljudi mi otvoreno kažu kako su ljubomorni na moj izgled. Ne znam ko je Valeria Lukjanova."

Objašnjava kako se počela oblačiti na ovaj način jer je željela "izgledati savršeno". Željela joj je bila, kako kaže, samoj sebi biti inspiracija, te vjeruje kako žene "trebaju izgledati besprijekorno i savršeno".

"Ako djevojka nema predivne oči, onda treba početi nositi sočiva ili to riješiti na neki drugi način. Također, ako ima kriv nos, neka uradi nešto po tom pitanju, bilo da je u pitanju plastična operacija ili nešto drugo", smatra Lolita.

Za sebe kaže kako ima savršenu figuru, pa joj ne trebaju dijeta, ni vježbanje. "Jede sve što nađe u frižideru", a perike posuđuje od svoje majke koja je bila glumica. Njena majka Anya Richi (33) je, ističe, jedina osoba koja je u potpunosti podržava.

"Moja mama mi dopušta da se oblačim kako god želim. Ona je ponosna na moj izgled", kaže ova djevojka.

Priznaje kako na društvenim mrežama dobiva i dosta negativnih kritika, no komentare koji joj se ne sviđaju jednostavnio obriše, a te korisnike blokira.

"Svim momcima u školi se sviđam, ali ja ne želim nijednog od njih. Nisu moj tp jer su mentalno nezreli", kaže Lolita i dodaje kako želi biti sa "pravim muškarcem", koji je "muževan, pristojan, ljubazan, osjećajan i koji ne bježi od problema".

"Također, treba imati mnogo kose, ne volim ćelave muškarce", ističe.

Kad završi školu, Lolita želi postati psihologinja, ali bi voljela biti poznata i po svom izgledu.

"Nažalost, niska sam, pa ne mogu biti model, ali ako bih se mogla proslaviti na osnovu bilo čega vezano za moj izgled, bila bih presretna", kaže ova djevojka.