{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Ljubavna veza 74-godišnje bake i 20-godišnjeg mladića: Uživamo u našoj vezi

Klix.ba
16.1.2019. u 20:43
686
142
Ljubavna veza 74-godišnje bake i 20-godišnjeg mladića: Uživamo u našoj vezi
686
Ljubavna veza 74-godišnje bake i 20-godišnjeg mladića: Uživamo u našoj vezi
Screenshot YouTube
Almeda se odlučila udati za 54 godine mlađeg momka koji ima samo 20 godina. On se zove Gary Hardwick, a njih dvoje su se upoznali 2016. godine na sahrani Almedinog sina Roberta.
Još je više iznenađujuća činjenica da je Gary prije veze sa Almedom bio sa još starijom ženom koja je imala 77 godina. Međutim, on tvrdi da je Almeda ljubav njegovog života te joj je to i dokazao tetovirajući njeno ime na svojim prsima.

Almeda je prije njega bila u braku koji je trajao 43 godine.

"Moj prvi brak je trajao jako dugo, ali mu je nedostajalo grljenja, ljubljenja, romanse i sličnih stvari. Gary i ja stalno dijelimo komplimente jedno drugom, te se stalno ljubimo. Mi zaista uživamo u našoj vezi. Kad sretneš pravog, onda to jednostavno znaš i taj osjećaj ne želiš izgubiti", rekla je Almeda na YouTube videu.

Par je prvi odnos imao tokom prve bračne noći, a jedno drugo opisuju kao odlične ljubavnike.

"Ona je ostvarenje mog sna, a s fizičke strane naša veza ne može biti bolja. Ja često kuham za nju, a mislim da je tajna našeg uspjeha u stalnoj komunikaciji ali i u komplimentima", rekao je Gary.

Almeda je na to dodala da je svakom muškarcu potrebno dijeliti komplimente i pokazivati mu ljubav svaki dan. Sretni par trenutno živi sa Almedinim unukom koji je tri godine stariji od Garyja.

Fotografija: Profimedia / Kyle i Marjorie
Fotografija: Profimedia / Kyle i Marjorie


Postoji još jedan par koji tvrdi da je normalno biti u vezi sa nekim dosta starijim ili mlađim, te kako godine ne trebaju biti prepreka. U pitanju su Kyle Jones koji ima 31. godinu i njegova djevojka Marjorie McCool koja ima 91. Kyle je istakao da su se njemu uvijek sviđale samo starije žene, te da nikada ne bi bio sa nekom koja ima manje od 65.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: