Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ti je majka
E al ga je sapasila, svaka joj cast!
JEDNA JE MATI :)))))
Nije ni sletio lav, nego lavica!
hahahahahahahahahahahhaahahahahahahahah
.\"Kako god je bilo opasno spustiti se do mladunčeta, jednako je tako bilo opasno i izaći bezbjedno na vrh\" - izjavila je lavica nakon uspjesno izvedene akcije vidno potresena nemilim dogadjajem :))))
Buduce majke ucite iz ovog primjera....
\"Riskirala je i sletjela niz liticu ...\" Nisam znao da lavovi mogu letjeti
Naravno ne smiju da spomenu da je litica duboka 1.5 metar. Kakva crna litica...prenapuhano. Gdje je slika litice????
dokaz jos jedan da su zivotinje bolje od ljudi!!
@bb Aj ne seri!
majka zrtvuje i svoj zivot za dijete!
Boli me qr.ac, uletila mi je nana cenera.. sutra sam Jo.. B)
dvajesdrugi
Toliki trud i rizik, izganjati pare za reportažu, otići u Afriku, pronaći čopor, platiti čuvare da ne gledaju, maznuti mladunče dok su lavice u lovu, baciti ga u provaliju... i onda napraviti samo 5 fotografija.
jaooooooj nesta se raznjezih zivotinje su bolje nego ljudi
E b em ti ovakvog fotaografa. Ovakav dogadjaj, a nije mogao jos par puta skljocnut. Fali slika kad ona mota prema bebi. A ziku kralja (zivotinja) , izvrno sve 4 i zvirlja okolo. Sto ti je musko.