Iznenađenje nakon utakmice
62

VIDEO / Košarkašicu dečko zaprosio nasred terena

Klix.ba
Košarkašica univerzitetskog tima iz Iowe (SAD) Anna Prins će posljednju utakmicu protiv Alabame pamtiti dok je živa. Naime, njen dečko je nakon sudijskog zvižduka koji je označio kraj susreta, izašao na parket i zaprosio je.

"Nisam uopće očekivala da će to uraditi. Bilo je to vrlo lukavo od njega", kazala je Anna.

Njen dugogodišnji dečko Ryan de Hamer odlučio je da je zaprosi prije nekoliko sedmica, nakon "pritiska" njenih saigračica. Ryan je odlučio potražiti pomoć od Anninog trenera Billa Fenellyja, koji mu je pomogao da organizira prosidbu nasred košarkaškog terena.

"Neke su stvari važnije od košarke, a prosidba je jedan od trenutaka koji ćemo uvijek pamtiti", kazao je trener.

Tokom drugog poluvremena, oficijelni spiker ja zamolio posjetitelje da ostanu na svojim mjestima i nakon posljednjeg zvižduka. Nakon toga je na teren izašao trener Fenelly i počeo govoriti koliko je Anna važna za tim, dok je De Hamer nervozno čekao.

Kada je i on izašao na teren, košarkašica, iako šokirana, mu se pridružila. Kleknuo je na jedno koljeno i izvadio dijamantni prsten, što je izazvalo erupciju oduševljenja među publikom.

"Bila sam šokirana, ali zahvalna što me je Ryan zaprosio na parketu, jer će mi to zauvijek ostati u sjećanju", dodala je Anna.