Zanimljivosti
151

Kopenhagen ismijava Trumpa autobusom, pogledajte šta se desi kada se on pokrene

Klix.ba
Foto: Facebook
Foto: Facebook
S obzirom na to da se bliže predsjednički izbori u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), na društvenim mrežama je sve više onih koji prave različite šale i zabavne sadržaje na račun kandidata - Hillary Clinton i Donalda Trumpa koji je ovoga puta bio meta humorističkog sadržaja na jednom autobusu u glavnom gradu Danske.

Naime, na jednom autobusu u Kopenhagenu napravljena je fotografija s Trumpovim likom, a umjesto očiju, napravljeni su točkovi. Vjerovatno možete pretpostaviti šta se desi kada se autobus pokrene.

Autobus je primjećen na ulicama Kopenhagena i izazvao je veliku pažnju građana. Navodi se da iza ovoga djela stoji Socijalistička narodna partija, a svrha oglasa je potaknuti Amerikance u inostranstvu da glasaju.

Na Facebooku je postavljen i video uz natpis "Želimo kazati američkim građanima: 'Ne zaboravite glasati, imat ćete posljedice'“.

"Ne mislim da će Trump kao predsjednik biti pozitivan za razvoj svijeta", rekla je za Associated Press Pia Olsen Dyhr, predsjednica Socijalističke narodne partije, dodajući da je prilično jasno za kojeg predsjedničkog kandidata navija.