{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Komad kartona dostigao cijenu veću od 150.000 funti

7.11.2012. u 12:55
23
16
Komad kartona dostigao cijenu veću od 150.000 funti
23
Komad kartona dostigao cijenu veću od 150.000 funti
Ukoliko mislite da je iPhone precijenjen, šta ćete tek misliti o komadu kartona u obliku telefona iPhone 5, koji je tokom aukcije na eBayju dostigao cijenu veću od 150.000 funti.
U ponudi su navedene i karakteristike ovog komada kartona.

Karton ne posjeduje displej, ali je urađen u HD-u. Nećete moći naći ni kameru pa nećete moći praviti ni fotografije ni videosnimke. Ukoliko želite nešto vidjeti, morat ćete gledati pored kartona.

Prednost toga je što je sve urađeno u HD-u. Ovaj komad kartona je urađen na principu bežične tehnologije – u njemu nećete naći nikakve žice. Dizajn je besprijekoran i karton se može pohvaliti činjenicom da je tanji i od iPhonea 5. Prednost mu je i to što vas niko neće opljačkati da bi došao u njegov posjed.

Pošto karton nema bateriju, nećete morati da ga punite svakih nekoliko dana. Biorazgradljiv je i može se reciklirati. Sa ovim proizvodom više neće morati da trpite naporne i dosadne telefonske razgovore. Ukoliko želite da se razlikujete od ostalih, onda je ovaj proizvod upravo za vas.

Iako je ovaj proizvod postavljen na aukciju u šali, novac koji se nudi za njega je stvaran. Bar dok neko ne pobijedi u nadmetanju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: