Kinez dopustio ženi da ga premlati jednom sedmično

S
Sarajevo-x.com
2.12.2009. u 11:56
0
3
Kinez dopustio ženi da ga premlati jednom sedmično
0
Kinez dopustio ženi da ga premlati jednom sedmično Foto: Ilustracija
Neobičan slučaj zabilježen je u Kini gdje je muž sa svojom suprugom potpisao ugovor koji joj dozvoljava da ga napadne jednom sedmično.
Ovaj 32-godišnjak, prenosi Daily Telegraph, na ovakav korak odlučio se nakon što je intenzivno trpio napade svoje žene koja trenira kung fu.

"Ne želim ga tući, ali se to neminovno događa i ne mogu sebi pomoći", rekla je njegova supruga. Ona je dodala da je u sedmici prije potpisivanja ugovora, tri puta pretukla svog muža.

Kinez je rekao da je njegova žena, koja inače radi kao menadžer u trgovačkoj firmi, od malih nogu trenirala karate, i da ga je privukao njen snažan i nazavisan karakter.

On je rekao da je pokušao da se ugrize za usnu kako ne bi bio kažnjavan, ali da jednostavno ne želi izgubiti prepirke zbog čega završi sa modricama i ožiljcima.

Kako bi zaustavio svoju ženu, on je predložio neobičan ugovor. U slučaju da ga prekrši, mora se vratiti svojim roditeljima tri dana.

Ona je rekla da se kaje nakon što mu napravi modrice i kaže da će se nakon potpisivanja ugovora natjerati da prestane koristiti silu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: