Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBI SMRDE
Joj prvom liku misicaaa xD
Koje sexy noge kod prvog tipa mmmmmmmmmmmmmmm :)
hahaha have you ever been so excited you walked on water
I ja bi trčao preko Neretve uzduž kad bi izganjao uslov. Il\' barem kad bi barem osoblje fakulteta ozbiljnije shvatilo svoj posao i počeli nas učit nešto korisno.
nisu hodali po daskama nego u parku koji je poplavljen kao što piše u tekstu : Tako su na posljednjoj ceremeoniji prohodali poplavljenim parkom, koji se inače nalazi u blizini jezera.
Chuck Norrisi proslavili diplome hodanjem po vodi xD
Univerzitet Buča i Boljakov potok!
Cijela Bosna ima stanovnika kao jedno selo u Kini, pa opet svake godine izbacimo raznih doktora nauka 5 puta više nego na ovoj njihovoj zadnjoj slici ... \'Ta će Kinezi ...
Srba i Kineza 1.2 milijarde, pa se ti zajebavaj..
Voda ... drevna priča o životu ... bezbroj puta ponavljana priča ... i nikad završena ... studenti i voda ... nada u svijetu beznađa ... potraga za bistrinom ... ili mutnoćom ... VODA !!!
Vidi stvarno, pa oni ne hodaju po vodi... BUUUUHHHHHAAAAHHAAAA
chuck norris je jedini covjek na svijetu koji moze hodati po vodi.
ovako je i isus u svoje vrijeme, kad je diplomirao
naslov je takav da sam pomislio da se isus pojavio tamo negdje, u kini...
ZADNJA SLIKA JE MRAK...RAZBUDILA ME JE.... :-)))
Jok a mi stvarno mislili da hodaju po vodi....koji si ti kolumbo, pricas ko da si otkrio ameriku