Zanimljivosti
2

Kanada: Zaprosio djevojku porukom zakopanom u vremenskoj kapsuli

Klix.ba
Foto: Huffington Post
Foto: Huffington Post
Jennifer Storar i njen dečko Troy Reddington zakopali su vremensku kapsulu u blizini jezera Ontario u Kanadi prije pet godina. U maju ove godine, Troy se vratio i zakopao novu kutiju sa papirom na kojem moli Jennifer da se uda za njega.

U kutiji su se nalazile njihove zajedničke fotografije i bilješke o njihovim ciljevima u životu.

"Jedne večeri dok smo sjedili pored vatre, misli su mi odlutale i razmišljao sam o tome kako bih je zaprosio na najbolji način. Onda sam shvatio kako bi najbolje bilo kada bih zamijenio našu staru vremensku kapsulu novom", reako je Troy Huffington Postu.

U junu je par isplanirao odlazak do jezera Ontario te iskopavanje vremenske kapsule, ali je Jennifer ostala iznenađena kada je otvorila kutiju i ugledala poruku sa riječima "Udaj se za mene".

Troy se zatim spustio na jedno koljeno, a ostalo je, kako je rekao, historija.

Jennifer je snimala kompletno putovanje, ne znajući da će je njen dečko zaprositi.

"Osjetila sam kako mi srce ubrzano kuca. Porumenjela sam i osjetila ogromno uzbuđenje. Nisam mogla zadržati suze kada je kleknuo na koljeno. To je bio najsretniji trenutak u mom životu", rekla je Jennifer.

Troy je zadovoljan kako se sve odigralo. Rekao je i da je čak sve prošlo bolje nego što je planirao te kako su oboje zasigurno uživali u nevjerovatnom danu.

Troy i Jennifer se poznaju još od srednje škole, ali su započeli romantičnu vezu tek kada su diplomirali. Par planira da se vjenča u narednih dvije do tri godine.