Sarajevo
0

Kameleon organizira prvo radijsko vjenčanje

Sarajevo-x.com
Sa vjenčanja na Piramidi mjeseca
Sa vjenčanja na Piramidi mjeseca
Radio Kameleon u subotu u 12 sati priredit će u svojim novim prostorijama u Sarajevu prvo radijsko vjenčanje. Sudbonosno "da“ izgovorit će slušateljka emisije "Udri muški“ Lejla Karamehmedović iz Tuzle (poznata pod šifrom Kalimero) i tonski realizator Vedran Rodić. Budući supružnici upoznali su se na jednom od sastanaka virtualne "Stranke kokuza“, čiji je predsjednik Almir Čehajić Batko.

Radio Kameleon do sada je organizirao tri neformalna vjenčanja koja su trajala 24 sata. Međutim, kako ističu organizatori, to je bila više zezancija. Sutrašnja ceremonija je kruna jedne neobične i istinite ljubavne priče.

Emisija "Udri muški“ svakodnevna je "antiters revolucija" i sasvim prijateljska priča svih naroda i narodnosti Bosne i Hercegovine. Osim što je ujedinila mnoštvo građana i građanki, ujedinila je i dvoje mladih ljudi koji su odlučili da svoju priču o radijskoj ljubavi podijele sa svima.

Radijsko vjenčanje, osim radija Kameleon, organizuju City Sarajevo i studio za vjenčanje "New Age“. Ceremonija vjenčanja prenosit će se putem radio talasa.