Genijalan YouTube kanal
107

Kako se obrijati, svezati kravatu? Ovaj tata dijeli savjete za one koji odrastaju bez oca

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Otac Roba Kenneyja napustio je obitelj kada je Rob imao samo 12 godina, a odrastanje bez oca nije bilo nimalo jednostavno.

Rob je danas i sam otac dvoje djece, a na početku pandemije sinula mu je nevjerojatna ideja za koju se ispostavilo da je pun pogodak.

Naime, Rob je pokrenuo YouTube kanal pod nazivom "Dad, How do I?", odnosno "Tata, kako ću?" i tu dijeli savjete o svakodnevnim praktičnim stvarima koje većina ljudi može pitati svog tatu kao što je pravilan način vezanja kravate, kako odčepiti sudoper i kako provjeriti ulje u automobilu.

Jasno je da je Rob prepoznao i iskoristio stvarnu potrebu. U intervjuu za WICU objasnio je što ga je potaknulo da započne "Tata, kako ću?"

“Biti tata očito je puno više od toga da zavrneš žarulju ili popraviš nešto u kući. Na kanalu razgovaramo o svemu - financijama, i što da radite s ovim, a što s onim." Rekao je da pokušava shvatiti kako pokriti neke od tih tema kako bi olakšao život onima koji odrastaju bez oca.

"Dobio sam puno komentara, neki su pisali kako gledaju moje videe sa suzama u očima i da sam ih podsjetio koliko im nedostaje očinska figura u životu", ispričao je Rob koji trenutno živi u Seattleu.

Njegov kanal sada prati preko tri miliona ljudi, a izdao je i knjigu u kojima je skupio brojne savjete za mlade pod nazivom "Dadvice."