Brojne osude
1.1k

Kako izgleda izlazak današnje pojedine omladine: Umivao se šampanjcem i "keširao" novac po stolu

I. B.
Twitter/Beograđanin se u klubu umivao šampanjcem
Twitter/Beograđanin se u klubu umivao šampanjcem
Današnja omladina i njihovo provođenje u klubovima sasvim su strana pojava onome kako se nekada izlazilo i zabavljalo, a to je još jednom pokazao i ovaj dečko koji je, u pokušaju da ispadne faca, postao meta osuda i ismijavanja.

Sigurno smo svi bar jednom svjedočili situaciji u kojoj smo se zapitali "šta se ovdje dešava?", a najviše takvih odvija se upravo za vikend - udarne dane za noćni provod.

I dok neki izlaze kako bi se zabavili s društvom, drugi gledaju kako da se pred istim dokažu, a potom svime pohvale i na društvenim mrežama.

Na snimku koji kruži internetom, u jednom klubu na Zlatiboru mladi Beograđanin odlučio je iskoristiti svoj šampanjac u krajnje čudne svrhe - da se umije.

[TWITTER]1477440841304129537[/TWITTER]

Da li mu je iznenada došlo loše od utjecaja alkohola, ili je samo želio da svi vide kako mu se 'može', u komentarima su odgovorili korisnici.

"Reci da si seljačina, bez da kažeš da si seljačina", "Molim vas, nemojte ovo raditi", "Vrhunac prostakluka i primitivizma", "Kako jeftino", "Još veći horor je što ovo radi trijezan i svjestan svega", "Na šta je sve čovjek spreman", "Društvo nam je otišlo u sunovrat", "Žao mi je današnje omladine", pisali su.

Njegova ekipa sve vrijeme ga je snimala ostavljajući utisak da se sjajno zabavljaju, a da to nije sve pokazali su i na svom Instagramu gdje su "iskeširali" novac u brod pića.

'Iskeširali' novac u brod pića
'Iskeširali' novac u brod pića

Ovakvi prizori na društvenim mrežama postali su svakodnevnica, a smatramo ih onim primjerom "lošeg društva" u koje se plašimo da će neko nama drag zapasti ili ga slijediti.

Direktni prenosi sve su učestaliji, a prate ih flaše skupocjenog pića, današnje popularne pjesme koje idealno opisuju cijelu situaciju i golišave djevojake za stolom, no sada je jasno i da se često 'zalomi' i nešto više.