{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kada se fotografi previše igraju: Singapurski par dobio najgore fotografije sa vjenčanja

13.4.2016. u 08:40
0
55
Kada se fotografi previše igraju: Singapurski par dobio najgore fotografije sa vjenčanja
0
Albumi sa vjenčanja vrlo su bitan dio koji podsjećaju bračne parove na najljepši trenutak kada su odlučili unaprijediti svoju vezu i obavezali da će biti zauvijek jedno uz drugo. No, kada je mladenka Jaclyn Ying iz Singapura dobila svoje fotografije, bila je u najmanju ruku razočarana i šokirana.
Ona i njen suprug angažovali su agenciju za organizaciju vjenčanja u okviru koje dođe i fotograf, ali ostali su razočarani jer se neko previše igrao s njihovim fotografijama.

"Šta uradite kada konačno dobijete fotografije s vjenčanja i budete duboko razočarani njima? Naljutite se - urađeno. Rasplačete se - obavljeno. Postavite nekoliko najgorih na društvenu mrežu radi zabave - svakako", napisala je Ying na Facebooku uz fotografije.

Fotograf je došao "u paketu", tj. aranžmanu za vjenčanja jedne agencije i oni ga prema ugovoru nisu mogli birati. Umjesto fotografija na kojima se veselo smiju, poziraju ili sadrže poseban trenutak tog najvažnijeg dana, gosti izgledaju pijano i kao da se dosađuju-

Otkako su postavili fotografije na Facebook, podijeljene su više od 18,5 hiljada puta, a već su na neke napravljene i parodije.

"Nemojte pogrešno shvatiti, ne želimo nikoga posramiti već se samo zabaviti i podijeliti ove urnebesne fotografije s vama. Uživajte", napisala je Ying.

Oglasio se i autor ovih fotografija koji je kazaao kako mu je zaista žao što su neke fotografije ispale loše, te je ponudio paru da ih časti kafom u znak izvinjenja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: