Jedan od najzanimljivijih odjevnih komada ove sezone je lazy bag kombinezon

Klix.ba
10.4.2019. u 18:04
376
32
Jedan od najzanimljivijih odjevnih komada ove sezone je lazy bag kombinezon
376
Među svim neobičnim odjevnim komadima koji su se pojavili u 2019. godini vjerovatno najzanimljiviji je lazy bag kombinezon koji vam omogućava da sjednete i odmorite u bilo kojem trenutku i to na bilo kojem mjestu.
Kada bi mogli obavljati sve poslove s jednog mjesta, većina ljudi bi se rijetko odlučivala na napuštanje svojih domova. Međutim, nerijetko nas život prisiljava da se izvučemo iz svoje zone komfora, što često uključuje i duži vremenski period proveden izvan udobnosti svoje kuće.

Međutim, dobra stvar je da nikada nećete morati svlačite svoju pidžamu i oblačite odjeću za vani ako imate udobni lazy bag kombinezonom. Jednodjelni kombinezon "Bean Bag Onesie" je dizajniran za ljude žele imati osigurano mjesto za sjedenje kad god je to moguće, a odnedavno se može kupiti online.

Foto: Insider Foto: Insider


Prema šaljivom uputstvu proizvođača, postoji nekoliko prilika u kojima vam ovaj komad odjeće može biti od koristi. Ukoliko čekate dugo u redu u supermarketu ili ukoliko ne možete pronaći mjesto u autobusu ovo odijelo je idealno za vas.

Iako ovaj inovativni kombinezom izgleda jednostavno, mnogi nisu zadovoljni njegovom cijenom s obzirom na to da on košta 90 dolara, prenosi Insider.


Komentari (32)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: