Podrška premijerki Finske
96

Iz Exita pozvali Sannu Marin na predstojeći festival: Snimci više govore o njima, nego o vama

I. B.
Sanna Marin dobila je podršku iz  Crne Gore
Sanna Marin dobila je podršku iz Crne Gore
Nakon što su procurili snimci finske premijerke Sanne Marin kako se ludo zabavlja u svoje slobodno vrijeme, bura u javnosti se ne stišava. Sada je, u znak podrške, dobila pozivnicu na predstojeći festival u Crnoj Gori.

Još od 2019. godine kada je postala najmlađa premijerka, Sanna Marin zanimljiva je javnosti, međutim, nakon spomenutih snimaka, sada je to poprimilo novu dimenziju.

Nakon što su joj brojni izrazili podršku, ona je sada stigla i iz Crne Gore od Dušana Kovačevića, osnivača predstojećeg Sea Dance Festivala.

Dušan, koji je i osnivač festivala EXIT uputio je Marin javnu poruku na svom Instagramu, pozvavši je da svojom "energijom i pozitivnim stavom" uveličava događaje.

"Kako ste nedvosmisleno pokazali da volite tulumariti i dobro se zabavljati pozivam vas ovog vikenda na najluđi ljetni party na Jadranu", napisao je on.

Također, dodao je kako poziv vrijedi i za Exit koji će se održati sljedećeg ljeta.

"Želimo podržati svačije pravo na privatni život. Fotografije i snimci koji su procurili u javnost više govore o ljudima koji su ih objavili bez vašeg odobrenja, nego o vama samima", zaključio je Kovačević.

Za kraj dodao je kako će predstojeći festival koji će se održati na plaži kod Budve od 26. do 28. augusta, "biti puno topliji od vikenda u Helsinkiju".

Marin je, podsjetimo, prošlog petka pristala i da napravi test na narkotike nakon snimaka koji kruže internetom, a ispostavilo se da u krvi ne posjeduje nikakve tragove istih. Jedno je jasno, premijerka Finske voli se zabavljati, iako će se za to, dok god je na ovoj poziciji, vjerovatno morati nastaviti izvinjavati.