Zanimljivosti
4

Istvitao čitav scenarij kultnog trilera "Reservoir Dogs"

FENA
Argentinski marketinški stručnjak Jorge Zacher odlučio je na društvenoj mreži Twitteru istvitati čitav scenarij kultnog trilera "Reservoir Dogs" Quentina Tarantina i to u nevjerojatnih 1125 pojedinačnih tvitova.

U pothvatu gotovo jednako složenom koliko je i sama radnja filma, učinio je to obrnutim redosljedom - od kraja prema početku - tako da se čitav scenarij filma može pročitati na Twitteru, prenosi Telegraph.

Koristeći ukupno petnaest Twitter profila po jedan za svaki lik u filmu zajedno sa središnjim pripovjedačkim glasom Zacher je istvitao sve replike svakog pojedinog lika Tarantinova klasika iz 1992.

Tvitovi čine kontinuiranu komunikaciju u kojoj je bez prekida sadržan kompletan scenarij 98-minutnog filma u kojemu glume Harvey Keitel, Tim Roth i Michael Madsen a koji, unatoč tome što je postao klasikom nezavisnog filma i kultni hit, nije dobio niti jednu važniju nagradu.

Posljednji tvit, koji se zapravo na računu @ReservoirDogs_ vidi kao prvi, predstavlja uvodnu rečenicu scenarija koja glasi: 'Osmorica muškaraca u crnim odijelima, sjede za stolom u kafiću'. Posljednju rečenicu scenarija, tvitanu prvu, kolumnist The Telegrapha nije želio otkriti, no ona se može pročitati na Twitteru.