"Pandemija razvoda"
128

Internet je prepun šala na račun razvoda na estradi, već se raspravlja o sljedećem paru

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jučer je otkriveno da se razvodi pjevač Dženan Lončarević nakon 25 godina braka i to je treći razvod od početka godine na regionalnoj muzičkoj sceni koji izaziva zanimanje javnosti.

Prije Dženana i njegovog vrlo ružnog razvoda od supruge Samire, novinske stupce svakodnevo su punili Haris Džinović i njegova bivša supruga Melina te Dragana Mirković i njen bivši suprug Toni Bijelić.

Čini se da ova godina nikako nije dobra za poznate parove, a upravo su učestali razvodi na estradi izvor brojnih šala na internetu.

"Šta je ovo povampirili se svi pjevači kojima je karijera umrla prije 15 godina. Prvo Haris Džinovi" sad Dženan Lončarević", "Haris Dzinović se razveo, sad Dženan Loncarević, idućeg očekujem Acu Pejovića. Naslov u novinama 'Ženi prekipilo da ga više trpi'", Kud sad, brate, još se od Harisovog razvoda nismo oporavili", "Dokle bre ljudi više? Pa ni Draganu nisam prebolio, kad eto ga Haris! Sad i Dženan! Ne mogu, srce se kida", "Neka neko umota u celofan Kemiša i Zoricu Brunclik, jedino su nam oni preostali", "Čekam sad da se Brena i Boba još razvedu", samo su neki od komentara na X-u.