|

Influenserka pokazala kako nastaju savršene fotografije koje postavlja na Instagram

Influenserka pokazala kako nastaju savršene fotografije koje postavlja na Instagram
11
E. Lj.
16.10.2019. u 07:12
30
komentara
11

dijeljenja
Influenserka pokazala kako nastaju savršene fotografije koje postavlja na Instagram Foto: Paige Watts/Rachel Green
Instagram influenserka Paige Watts objavila je nekoliko videa i na taj način pokazala kako izgleda proces nastanka fotografija koje odluči podijeliti s hiljadama svojih pratilaca.
Svjesna da fotografije koje influenseri inače objavljuju na svojim Insatgram profilima ne odražavaju stvarnost, Paige Watts odlučila je sa više od 133.000 pratilaca podijeliti videozapise kojima pokazuje koliko truda je potrebno uložiti za jednu fotografiju.


"Mislim da je veoma važno da moji pratioci znaju šta se događa iza scene. Mislim da to prikazuje realnu stranu ovog posla i pokazuje da sam i ja poput svih. Želim da moji pratioci vide realnost koja stoji iza fotografija koje objavljujem. Svi objavljujemo idilične fotografije, a stvarnost i ono što se događa iza scene uglavnom nisu tako lijepi", rekla je.

Watts je, između ostalog, pokazala koliko dugo je bilo potrebno da napravi fotografiju s mačkom koja gleda u istom pravcu kao i ona te koliko je teško bilo napraviti fotografiju dok prelazi cestu, jer je za to imala tek nekoliko sekundi.

Foto: Paige Watts/Rachel Green Foto: Paige Watts/Rachel Green


"Uglavnom ljudima djelujem ludo, jer većinu vremena izvodim neke čudne poze. Neki se zaustave i pitaju me šta snimam, a neki snimaju mene, ismijavaju me, kolutaju očima...", rekla je.

Vrijeme koje je potrebno da napravi savršenu fotografiju varira i zavisi od mnogo faktora.
Prijavi grešku


Komentari (30)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...