Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MEne bi ova moja izbacila iz kuce kad se ne bih okupo samo 2 dana ! :)
joj smrdi dovde!
Nevjerovatno. Diskusija o članku o jednom neobrazovanom Hindusu negdje iz doline Ganga ima veze sa svime osim sa gore navedenim. Ljudi, man\'te se šuplje priče, pametnije bi vam bilo da šta pročitate a da nije žuta štampa.
Zabluda cini cuda...
Joj kakvo bi sarajevo bilo da nije rata ,ja mislim cak da neki musliman potajno u sebi vole ratne zlocince jer da nije njih bilo nikad ne bi znali ni sta je Sarajevo i ne bi bilo upoznati sa gradskim zivotom ,ovo su sve sami primjeri sa ovog sa x portala .Ostavite se nacionalizma i radite nesto stoko jedna seljacka !
Cist dokaz da srbi nisu nebeski narod, ima jos po neki uzorak na Planeti slican njima hhaahhah...cool ovo oca\'m vidi mu brade...:)
Za ove sto pisu nacionalisticka sra.nja: jesu li vas roditelji drzali u podrumu i zlostavljali pa ste tako retardirani?
NE SMRDE SRBI NITI MUSLIMANI SMRDE SELJACI KOJI SU SVE OVO I ZAKUHALI NA OVIM PROSTORIMA,RADOVAN KARAĐIĆ JE CRNOGORAC KOJI JE ROĐEN U ČOBANSKOJ KUĆICI SA GLINENIM PODOM A I OVI OSTALI SU ISTI I SDA SDS DUDUK,ZLAJA,ČOVIĆ I OSTALA RAJA,SELJACI SELJACI SMRDE A VJERNICI I GRAĐANI NE SMRDE.NISU SVI SRBI ČETNICI I SELJACI IMA IH FINIH I DOBRIH ALI MALO.POZDRAV ZA SVE GRAĐANE BOSNE I HERCEGOVINE
Svecenik mu rekao da se ne kupa prije 37 godina da bi dobio sina. U medjuvremenu dobio 7 kcerki. The Ultimate Levat
OVO JE SRBIN 100%!!!!! hahahahahhahahahahaha hahahah
I Emina Merdan je naki čovjek ,znači nije tačno da je ovaj cigan
Inace su indijci najsmrdljivijiu na svijetu,dodjite u zenicu da se uvjerite
Ja sam mislio da je u pitanju Alkalaj!
Pa ovaj smrdi vise i od Emira?Nevjerujem....
Na ovaj forum dolaze samo oni koji zele druge vrjedjati.
Bio je jedan u Beogradu ima mozda 10tak godina sto se nikad nije kupao. Onda su ga uhapsili i u zatvoru se morao okupati. Posle kupanja umro. to bi se desilo i sa ovim da se okupa.
Adolescence je socijalna pojava. Kod nas na zapadu normalna, no kod nekih plemena po Africi, Juznoj Americi, uopce ne postoji. U vrijeme Muhameda ali i Isusa je prilicno normalno bilo za djevojcice da se udaju. To je nama nesto nesvatljivo. I kod krscana i kod muslimana i Jevreja. Zasto? Zato kada djevojka dobije ciklus, postoji sansa da zatrudni. Da ne bi zatrudnila od nekog tko je nece ozeniti, djevojke su se rano udavale. BTW, Marija, Isusova majka, je imala najvise 13 godina kad je se \'udala\' za Jozefa. Jevrejkinje danas na 13 godina postaju zene (prije je to mozda bilo i prije). Maria je zivila u hramu. Tu je mogla po obicaju Jevreja zivjeti samo do 13 god. Poslije toga il je trebala zivjeti sa muskarcem skojim je u rodu ili sa muzom. Ona je sa Josefom. Jozef je vec bio starac. Progooglaj