"Sada sam elegantna"
31

Imala 13 plastičnih operacija u jednoj godini jer želi izgledati kao Ivanka Trump

Klix.ba
Tiffany Taylor je šokirala ljekare u emisiji Botched otkrivši da je imala 13 plastičnih operacija u prošloj godini kako bi što više ličila na svog idola - Ivanku Trump.

Tiffany je ljekarima Paulu Nassifu i Terryju Dubrowu pričala o detaljima mnogobrojnih tretmana kroz koje je prošla.

"Imala sam 13 operacija. I prije sam bila veoma lijepa, ali sada sam malo elegantnija", rekla je Tiffany.

Na sfotografijama prije operacije vidi se da je imala dugu smeđu kosu, ali sad ima plavu kao Ivanka.

Kada su je pitali zašto toliko očajno želi izgledati kao Trumpova kćerka, Tiffany je rekla kako vjeruje da Ivanka treba biti uzor za sve žene.

Imala je dvije operacije grudi, operaciju nosa, očnih kapaka te liposukciju na stomaku i zadnjici. Također, ugradila je implantate u obraze.

Uprkos brojnim procedurama, Tiffany je htjela obaviti još nekoliko operacija i zato je došla do Dubrowa i Nassifa da urade još jednu operaciju na njenom nosu, što su oni odbili jer je posljednji put operisala nos prije samo četiri mjeseca.

Doktor Dubrow je rekao kako bi Tiffany sljedeću operaciju smjela imati tek za četiri godine.

Kada je otkrila da je u posljednjih 12 mjeseci imala 13 operacija, ljekari su bili zabrinuti zbog kratkih vremenskih razmaka između operacija i pitali je da li je u prošloj godini čak 13 puta bila pod anestezijom.

"Ne, samo tri puta", rekla je Tiffany iz čega su ljekari shvatili da je imala više operacija odjednom.

Nassif je potom objasnio publici da se može obaviti pet ili šest zahvata odjednom ako su manji i ukoliko je to sigurno po pacijentovo zdravlje.

Tiffany je otkrila da je bila udata 10 godina, ali se razvela, a operacije je počela raditi pet mjeseci nakon razvoda.

"Veoma je česta pojava da osobe nakon proživljene traume ili prekida s partnerom žele raditi plastične operacije", rekao je Dubrow.