Urnebesan snimak
53

Hrvatska novinarka se "posvađala" s ovcom i nasmijala sve: Stvarno si bezobrazna, to boli

I. S.
Screenshot: RTL
Screenshot: RTL
Hrvatska novinarka Nikolina Radić se tokom javljanja "posvađala" s ovcom, a RTL je objavio urnebesni snimak koji je nasmijao sve.

"Na Kornatima je nekada prije pojave čagljeva bilo oko 3.000 ovaca, a sada su desetkovane i pitanje je koliko ih ima. Sigurna je jedino Meri koja nije klasična ovca nego kućni ljubimac. Ona stoji u krugu kuće svog vlasnika. Meri se zna braniti pa iako nema rogova, tvrdoglavo udara glavom", rekla je Radić.

Meri ju je nastavila udarati, a novinarka joj je zatim poručila: "Stvarno si bezobrazna i to boli."

"Pa vi recite da je lako biti novinar", naveo je RTL u opisu snimka, a ubrzo su uslijedili komentari.

"Nije Meri kućni ljubimac već kućni ubica", "Najjači prilog u posljednje vrijeme. Bravo, Nikolina", "Gledala sinoć i super je prikazano. Bravo za novinarku Meri i cijelu ekipu", "Ne daj se, Meri, ne daj se godinama", neki su od njih.

Inače, Radić skoro 13 godina radi kao RTL-ova dopisnica.

"Naš dvočlani tim iz Zadra pokriva događanja u Zadarskoj, Šibensko-kninskoj i Ličko-senjskoj županiji, a prema potrebi i šire. Pratimo sve aktualnosti i sve važnije dnevne događaje: od crne hronike i visoke politike preko turizma, poljoprivrede, ribarstva i vojnih stvari do sporta. Znači, ako je predsjednik na našem području, politički sam novinar. Ako izvještavamo iz vojne baze, taj sam dan vojni analitičar. Kad je berba maslina, onda sam stručnjak i za poljoprivredu. Sve da je na našem području svemirski centar, izvještavala bih i o svemirskoj tehnologiji. Mi dopisnici smo zapravo teritorijalne životinje", rekla je ranije u intervjuu za Jutarnji.hr.

RTL