Nasmijali mnoge
25

Hit snimci s nastupa Jelene Rozge u Beogradu: Kad te žena natjera na koncert

N. O.
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Publika u Stark Areni u Beogradu uglas je pjevala hitove Jelene Rozge na njenom koncertu ovog petka, međutim, nisu svi fokusirano posmatrali pjevačicu. Hit snimci s TikToka prikazuju muškarce kako uporedo s koncertom posmatraju košarkašku utakmicu.
Jelena Rozga u petak je nastupila u beogradskoj Štark Areni koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Publika je mogla uživati u hitovima grupe Magazin, kao i pjesmama koje su obilježile njenu solo karijeru.

Međutim, uprkos spektakularnom nastupu u publici se našlo nekoliko onih kojima je u tim trenucima bilo zanimljivije posmatrati nešto drugo u odnosu na pjevačicu.

Naime, košarkaši Partizana u isto vrijeme s koncertom igrali su protiv Monaca, a snimci s društvenih mreža prikazuju muškarce kako - dok Rozga izvodi svoje najveće hitove - gledaju prenos utakmice.

Na TikToku je podijeljeno nekoliko sličnih snimaka, u kojima se navodi: "Kad te žena natjera na koncert", "Super je Rozga, ali tekma...", "Muškarci sinoć u Stark Areni".

Ubrzo po objavi privukli su znatnu pažnju, ali i nasmijali mnoge korisnike društvenih mreža.

Splitska pjevačica oduševila je spektakularnim izvedbama svojih hitova, ali plijenila je pažnju i outfitom i scenskim nastupom. Koncert je počela pjesmom "Ne tiče me se", a posebno je emotivna bila izvedba pjesme "Ginem".

Publika je cijelo vrijeme pjevala sa Splićankom, a podršku su joj pružile i poznate kolege s estrade kao što su Sergej Ćetković, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac.