Uživa u slobodnim danima
828

Hasbulla se u Lamborghiniju zaputio u kupovinu, pa za parking dobio "čestitku" od 300 KM

I. B.
Hasbulla (Foto: Instagram)
Internet zvijezda Hasbulla Magomedov nalazi se na turneji u Australiji, gdje je slobodno vrijeme iskoristio za odlazak u kupovinu luksuznim automobilom. Međutim, opušteni izlazak završio se pozamašnom kaznom koju je dobio za parking.

Hasbulla je u subotu sletio u Sydney, gdje je odmah po dolasku u zračnu luku privukao ogromnu pažnju, a jučer je zapažen i tokom svoje posjete Melbournu gdje je uživao u slobodnom vremenu.

TikTok zvijezda stigla je skupocijenim Lamborghinijem čija se vrijednost procjenjuje na 300 hiljada dolara, a prvenstveno je fotografisan kako tipka na telefonu.

Dovezao se u skupocijenom automobilu (Foto: Daily Mail)
Dovezao se u skupocijenom automobilu (Foto: Daily Mail)

Za izlazak je odjenuo Champion majicu, farmerke i Nike tenisice, dok je sve upotpunio Rolex satom i kapicom koju često nosi. Zajedno sa svojim timom obišao je trgovinu modne marke Burberry, gdje se zaustavljao pozdravljajući se s brojnim fanovima.

U shopping se zaputio u opuštenom izdanju (Foto: Daily Mail)
U shopping se zaputio u opuštenom izdanju (Foto: Daily Mail)

Dok je Hasbulla razgledao dizajnerske komade, u međuvremenu je na njegov skupocjeni automobil stigla kazna od 185 dolara (360 KM), zbog parkiranja u nedozvoljenoj zoni.

Inače, to je uobičajena kazna u ulici Collins, gdje je Hasbulla automobil ostavio u zoni za utovar.

Ovaj 19-godišnjak, podsjetimo, proslavio se 2020. objavljujući smiješne videozapise na TikToku i Instagramu. Danas na društvenim mrežama ima milione pratitelja.

Magomedov je rođen s nedostatkom hormona rasta, koji je zaustavljen u vrlo ranoj dobi. Zbog toga, težak je samo 16 kilograma, a visok oko 106 centimetara.