Divan gest
595

Harmonikaš Samir Nurkić je pjesmom i cvijećem obradovao Zagrepčanke koje moraju raditi na Dan žena

L. R.
Harmonikaš Samir Nurkić (Foto: Facebook)
Harmonikaš Samir Nurkić (Foto: Facebook)
Poznati harmonikaš Samir Nurkić danas je u Zagrebu povodom Dana žena odlučio iznenaditi cvijećem i pjesmom pripadnice ljepšeg spola koje su danas radile.

Naime, snimku, kojeg je podijelio ovaj harmonikaš na svom Facebook profilu, navodi kako je kupio nekoliko buketa cvijeća kako bi slučajnim odabirom iznenadio žene koje danas rade. Ponio je i harmoniku kako bi zasvirao i otpjevao nekoliko pjesama.

"Nasumično iznenađujem žene koje rade na njihov dan", napisao je u opisu ovog snimka.

Tako se na snimku mogli čuti neki od najvećih hitova Miroslava Ilića "Još te nešto čini izuzetnom" i "Božanstvena ženo", a na kraju je u jednom frizerskom salonu uz zvuk harmonike otpjevao i pjesmu Halida Bešlića "Miljacka".

Njegovo originalno pojavljivanje naišlo je na brojne pozitivne reakcije žena širom Zagreba, a neke od njih su i zapjevale s ovim harmonikašom. Također, Nurkić je za ovaj gest dobio samo pohvale na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Samir Nurkić živi i radi u Zagrebu, gdje je otvorio studio i školu harmonike. Popularnost je stekao u regionalnom učešću showa Supertalent. Publiku u regiji često oduševljava izvođenjem poznatih pjesama na harmonici u svom jedinstvenom aranžmanu.