Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine upućujem najiskrenije čestitke za Dan državnosti Bosne i Hercegovine 🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤️❤️❤️❤️🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ako su rekli i muslimanska,trebali su reći i pravoslavna i katolička...nitkovi su pomiješali žabe i babe...zabranili su bosanstvo i bosanski jezik,..na AVNOJ-u čak nisu ni stavili šestu baklju(bosansku) na grb Yugslavije.
Bosno i Hercegovino, sretan ti Dan državnosti! 🇧🇦♥️
Pravda za Dženana 🇧🇦💙
Potrudila se radikalna islamska stranka zvana mafija u kojoj Allaha i vjere ima koliko u kafani pred sabah da narodu servira svinjariju od slucaja Memic i tako da ga zatruje i otruje mrznjom prema drzavi! Kome je ovo svecan dan? Samo ubicama na slobo, kriminalcima bez presuda, profeaorima bez diplome... Njima je svecan dan, nama ostalima je pakao
THANK YOU @google 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ovaj tekst što se pojavi kad maknete kursor (miš) na računaru na sliku se pojavi jer je korišten atribut 'title'. 'Title' može biti i atribut i element. Kao element, služi za postavljanje naslova stranice u prozoru ili tabu. Kao atribut služi da se pojavi tekst na nekom elementu (u ovom slučaju img elementu tj na slici) kad maknete kursor na njega. Na mobitelima beskorisno jer nema kursora.
Također to se izgleda samo pojavi na www.google.com stranici kad koristite bosansku IP ili kad odaberete bosnu kao lokacija. Dok na www.google.ba samo ako koristite bosansku IP. Recimo kod mene tog nema na www.google.ba jer ne koristim bosansku IP, ali ima na www.google.com jer sam odabrao Bosnu u podešenjima kao lokaciju.
BIH nije muslimanska,srpska i hrvatska vec samo Bosanska ko se ti ne nalazi moze kmeciti ili otici .
Danas guglat iz manjeg entiteta i iz listice, neprocijenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem 😎
I na istom tom pretrazivaču kada kliknem na dan državnosti,na Wikipediji mi otvori članak i tu piše: Dan državnosti Bosne i Hercegovine je praznik u Federaciji Bosne i Hercegovine, koji se obilježava 25. novembra. ******************************************************* Dan državnosti je praznik cijele Bosne i Hercegovine,an ne samo jednog entiteta.
Na okupiranom djelu imaju nastiman goole srbija
Lijepo je danaa u RS otic na google🤣
Kako će ovu gestu podnijeti u rs-u, jer njihov dan dan državnosti sigorno neće GOOGLE ovako nešto objaviti. Hiiihiiiii
Zar taj crtez ne lici na nadgrobni spomenik?
da, nadgrobnim spomenik nekim teorijama i pokušajima...
Dodik na aparatima 😂
Ako pogledate strane videe o slavenskim jezicima, cesto ce se u tim istim Bosanski jezik izostaviti, a dodat ce se srpski i hrvatski ili srpsko-hrvatski, sto je smiješno, a to su podvarijante Bosanskog jezika
Srce ko Begova
4. oktobra 1907. godine zvaničnom naredbom u BiH se jezik naziva srpsko – hrvatski, dok je Bošnjacima posebnom uredbom dozvoljeno da u svojim autonomnim institucijama jezik i dalje nazivaju bosanskim. Gramatika bosanskog jezika izdata 1890. godine je 1909. preimenovana u Gramatiku srpsko – hrvatskoj jezika, a 1913. godine zvanično je u nastavni plan i program ušao naziv srpsko – hrvatski jezik.
“BOŠNJACI ŽIVE IZMEĐ DRINE, VERBASA, SAVE, DALMACIE I HEMA, ČISLOM (BROJEM) 450.000; ISPOVJEDAJU ILI ISLAM;ILI SU RIMOKATOLICI, ILI PRAVOSLAVNI.” ljetopis matice srpske, prvi broj, 1825.
strana 57. pod tačkom 3.
Manji entitet na aparatima 😁