Planira još operacija
0

Godinama uvećava usne da bi ličila na omiljeni lik iz crtića

Sarajevo-x.com
Ruskinja Kristina Rei (22) mrzila je svoje "tanke" usne i na 100 injekcija za uvećanje usana potrošila je nešto malo manje od 5.000 eura. Djevojka koja možda ima najveće umjetne usne planira još operacija.
"Mislim da tek sada izgledam fantastično. Presretna sam. Ponekad mi ljudi dobacuju na račun mojih prekrasnih usana, ali mene to ne zanima", rekla je Rei, prenosi Sun.

Kristina je priznala da je njen idol crtani lik Jessica Rabbit i da je upravo zbog nje dobila ideju za svoje usne. Kristina nema namjeru stati, planira korigovati uši, nos i grudi. Ona je dodala da zapravo želi izgledati kao lik iz crtanog filma.

Rei je dodala da su joj neki prijatelji savjetovali da prestane, ali da ona nema tu namjeru. Kazala je da su je djeca u školi stalno maltletirala zbog toga što je ružna. Ona vjeruje da su za to bile krive njene "tanke" usne.

Prvu injekciju u usne je dobila kada je imala 17 godina i tvrdi da su ove bolne procedure vrijedne svakog novčića. Kristina tvrdi da još nikada nije imala momka.