San muškaraca
8

Glumac Kumail Nanjiani dobio deset godina besplatne pretplate na PornHubu

DP
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon što je napravio transformaciju svog tijela i podijelio to s fanovima, glumac i komičar Kumail Nanjiani bio je iznenađen pažnjom koju mu je poklonio PornHub.

Fanovi su bili šokirani kada je Nanjiani otkrio rezultate svog intenzivnog fitness režima u pripremi za svoju novu ulogu u filmu "The Eternals".

Na slici koju je podijelio na Instagramu, Nanjiani, koji će glumiti superjunaka Kinga Sunena u novom filmu jednog od najvećih studija na svijetu "Marvel Cinematic Universea", izgledao je više nego sposoban podići automobile i bacati ih na međugalaktičke neprijatelje.

Da bi postigao ovu transformaciju, 41-godišnji Nanjiani čitavu godinu je radio s "najboljim trenerima i nutricionistima", a Marvelovi obožavatelji nisu bili jedini koji su bili impresionirani.

Nanjiani je bio poprilično iznenađen nakon što je Pornhub iskoristio njegovu sliku na svojoj stranici, kao naslovnu za kategoriju "Mišićavi muškarci".

PornHub nije ostao dužan i platio je glumcu korištenje slike u obliku desetogodišnje besplatne pretplate na PornHub Premium, navodi Uniland.

Razgovarajući s Conanom O’Brienom na njegovom YouTube kanalu Team Coco, Nanjiani je otkrio prednosti PornHubovog velikodušnog poklona.

"Otvorio mi se potpuno novi svijet", kazao je.

Kada je postavio sliku na Instagramu, Nanjiani je objasnio da nikad nije mislio da će biti jedan od onih ljudi koji slikaju svoje mišiće, ali je predugo radio na svojoj transformaciji i htio je pokazati kako sad izgleda.

"Ne bih to uspio da nisam imao cijelu godinu s najboljim trenerima i nutricionistima koje je plaćao najveći studio na svijetu. Drago mi je što izgledam ovako, ali razumijem i zašto prije nisam. Bilo bi nemoguće bez ovih resursa i vremena", napisao je Nanjiani.

Premijerno prikazivanje filma "The Eternals" u Velikoj Britaniji održat će se 6. novembra 2020. godine.