Na Twitteru
30

Glumac Chris Evans našalio se na račun nesreće koja se dogodila kolegi Jeremyju Renneru

L. R.
Renner i Evans vole dobru šalu (Foto: Twitter)
Renner i Evans vole dobru šalu (Foto: Twitter)
Nakon što je Jeremy Renner objavio vijest da se oporavlja nakon izlaska iz bolnice, njegov prijatelj i glumac Chris Evans odlučio se našaliti s njim.

Glumac Chris Evans odlučio se našaliti na račun nesreće glumca Jeremyja Rennera, nakon što je Renner izašao iz bolnice i objavio da se oporavlja. Već je poznato da je slavni glumac nastradao čisteći snijeg, kada je vozilo za čišćenje snijega prešlo preko njegove noge.

Evans, inače glumčev prijatelj podijelio je objavu u kojoj je piše da se Renner oporavlja nakon izlaska iz bolnice te upitao da li je neko provjerio vozilo za čišćenje snijega koje je uzrokovalo nesreću. Potom je napisao da šalje puno ljubavi.

[TWITTER]1616884429888311296[/TWITTER]

Kao odgovor, Renner je pokazao da je njegov humor ostao netaknut nakon nesreće, uzvrativši Evansu da ga voli. Također odgovorio mu je na pitanje rekavši kako je provjerio vozilo i da mu treba goriva.

Podsjećamo, Renner je teško povrijeđen u nesreći koja se dogodila 1. januara tokom čišćenja snijega. Nalazio se u kritičnom stanju i odmah je helikopterom bio prebačen u bolnicu, gdje je i operisan. Glumac je otpušten iz bolnice, a izvori bliski njemu navode da će oporavak biti dug.