Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sa gej novinarima?
eno ih na sarajevo x, pišu gluposti
oo đeste pederii
i ovo vama zanimljivo? gdje naša kulture ide je.bo.te?
BBBBBOOOOOOOLLLLLLLLLEEEESSSSNNNNNNNNOOOOO. Ma ljudi su danas poludjeli. Ovo treba sve istrijebit.
Treba ih sikanirati, isprati im mozgove i dovesti dva sexy zenska pingvina da ih siluju :D
VRATI SE ADOLFE!!!
Njihovo ponovno ujedinjenje ovisi o tome koliko brzo će se pariti sa ženkama. Što prije se parenje desi, prije će se vratiti jedan drugom. Ukoliko ne budu pokazivali interes za ženke, bit će razdvojeni malo duže. htjeli ne htjeli, guziti se mora... :)
GAY IS O.K.
to oni pomislili vjerovatno zbog nacina odjevanja ova 2 pingvina...
Nije mi jasno otkud \"gay\" u naslovu ??? Nigdje se u članku ne spominje da su pingvini zaista homoseksualci. Bravo Gay lobi!
pederi i chifuti vladaju svijetom,zato nije ni čudo što su moralne vrijednosti na dnu i što je svijet na ivici svog urušavanja...... čuj pederi pingvini i to se potencira kao top vijest(!?)....ovo samo potvrđuje gore navedeno!
u prethodnom clanku specificirano je da ovi pingvini nisu imali seksualnu vezu i da su izgubili visegodisnje partnere zenke pa su se mozda zbog toga \'sprijateljili\". bas pretenciozno napisan naslov.
cak su podnjeli zahtjev da se crkveno vjencaju....
HZ- Homoseksualna Zajednica MI SMO DIVOVI !!! Hz87 Gay its Okey ;)