Novi detalji o slavnom arhitekti
0
Gaudi svoje zamisli testirao na psihičkim bolesnicima
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako su ludjaci, ne znaci da su retardirani.
legenda covjek , izgradio citavu Barcelonu , sredio im tramvaje da imaju medju prvima u evropi i na kraju ga taj isti tramvaj pregazi i umre , koja ironija :s
Jedan od najvecih genija...i njemu nije trebala inspiracija i kradja kod mentalno poremecnih ljudi...! Veliki vjernik i genije...Gaudi...
izvinite malo me prenijelo, inace me pape zega pa ja to od dragosti
@.... Je.bo te vise Pape... gori si od CRO-a!!
Jel\' vam to opala citanost pa stavljate ovake naslove?
Čuj! testirao. I obzirom na ciničnost teksta, jer se pokušava dokazati da Gaudi i nije toliko orginalan, rekao bih da su bolesnici radili po njegovim uputama. A ne da je on sve to gledao, i pokupio njihove ideje pretstavljajući ih kao svoje. :)
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa ma.jku mu, nije lijekove proizvodio da testira na njima, covjek je samo svoje makete gradio zajedno s njima! I valjda treba da znate da ovo djeca uce vec u osnovnoj skoli!