{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Fekalijama zagađivao radnje i biblioteke

S
4.3.2009. u 15:30
0
6
Fekalijama zagađivao radnje i biblioteke
0
Fekalijama zagađivao radnje i biblioteke
Sud u britanskom gradu Gloucesteru danas je proglasio krivim čovjeka koji je namjerno kontaminirao supermarkete i biblioeke koristeći tekućinu koju je pravio od vlastitih fekalija.
Sahnoun Daifallah, 42-godišnji Britanac alžirskog porijekla osuđen je za namjerno zagađivanje javnih prostora. Na sudu se sam branio, te je cijelo vrijeme negirao umiješanost u četiri slučaja kontaminacije javnih prostora smjesom urina i izmeta.

Koristeći sprej da bi tekućinu prosuo po prehrambenim proizvodima, Dailfallah je zatim otišao i u biblioteku gdje je tekućinom nasprejao više od 700 knjiga, a slučajno ga je primjetio jedan prodavač jer mu je boca koju je Daifallah izvadio iz torbe izgledala čudno.

Nakon što su osjetili nesnosni vonj, prodavači su prijavili očito poremećenog Daifallaha, u čijoj kući su zatim nađeni mnogi spisi o biološkom oružju, krijumčarenju urana, te dosta literature o razvoju i širenju mikroorganizama.

Daifallah je uhapšen kad je netom nakon 'napada fekalijama' u obližnjem baru konobaricu pitao 'koliko bi koštalo jedno silovanje', pišu mediji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: