Snimak je postao hit
13

Fanovi zamijenili Milu Kunis s Megan Fox, njena reakcija iznenadila prisutne

L. R.
Mila Kunis iznenadila reakcijom (Foto: EPA-EFE)
Mila Kunis iznenadila reakcijom (Foto: EPA-EFE)
Mila Kunis je prilikom potpisivanja autograma u New Yorku slučajno zamijenjena sa svojom slavnom kolegicom Megan Fox, ali joj zbog toga nije bilo krivo.

Naime, prilikom potpisivanja autograma u New Yorku jedan od fanova držao je fotografiju Megan Fox, misleći da je riječ o zvijezdi "Transformersa". Mili Kunis to nije zasmetalo, već je izjavila da i ona voli svoju kolegicu Megan.

Prisutni fanovi i mediji snimili su njenu reakciju. Stranica na Instagramu "Entertainment tonight" napisala je u svojoj objavi da i slavni vole slavne, a Mila Kunis je to dokazala s najboljom reakcijom kada su je zamijenili s Megan Fox.

"Volim je, to je Megan Fox. Ona je fantastična. Drago mi je da si mislio da sam ja ona", izjavila je glumica Kunis i preskočila potpisivanje fotografije na kojoj je njena kolegica.

Ova glumica je prošle godine prema People magazinu zajedno sa svojim kolegom Matthewom McConaugheyom i pjevačicom Jennifer Hudson proglašena osobom godine, zbog svog svog humanitarnog rada i pomaganja drugima u 2022. godini.