Novinari-kuhari
0

Ekipa "Večernjih novosti" skuhala najukusniji gulaš

SRNA
Ekipa "Večernjih novosti" dopisništvo Banjaluka osvojila je prvo mjesto na 5. Prvenstvu novinara BiH u kuvanju lovačkog gulaša u kotliću, koje je održano danas u Banjaluci.

U konkurenciji 46. ekipa iz cijele BiH, drugo mjesto je zauzela ekipa sarajevskog "Oslobođenja", a treće ekipa Televizije Simić iz Banjaluke.

Ove tri ekipe učestvovaće na 7. Prvenstvu Evrope u kuhanju lovačkog gulaša u kotliću za novinare.

Prvoplasirana ekipa je kao nagradu osvojila četiri dana boravka u Neumu, drugoplasirana vikend aranžman u hotelu "Termag" na Jahorini, a terećeplasirana ručak ili večeru za dvije osobe u restoranu po izboru.

Na osnovu plasmana na ovogodišnjem takmičenju u Banjaluci pozivnicu organizatora za učešće na 7. Prvenstvu Evrope dobile su ekipe "Nezavisnih novina" iz Banjaluke i BHT-a, a, osim njih, BiH će predstavljati i ekipe Radio televizije Republike Srpske i "Večernjeg lista" iz Mostara, koje su učešće obezbjedile zahvaljujući plasmanu na 6. Prvenstvu Evrope.

Novinari će sutra imati priliku da uživaju u ljepotama Vrbasa, gdje će za njih članovi Ronilačkog kluba "Buk" organizovao rafting i vožnju kajakom.