Kultni humoristični show
51

Ekipa "Večernje škole" uskoro nastupa u Sarajevu, a znate li čime se Ante, Blaž i Denis zapravo bave?

I. S.
"Večernja škola" na gostovanju u Rijeci (Foto: Pixsell/Davor Javorović)
"Večernja škola" na gostovanju u Rijeci (Foto: Pixsell/Davor Javorović)
Ekipa kultne "Večernje škole" će 27. aprila s početkom u 20 sati nastupiti u Bosanskom kulturnom centru KS. Jeste li znali da neki članovi nisu profesionalni glumci?

Trenutno su na oproštajnoj turneji, a legendarni Željko Pervan je usuret večerašnjem nastupu u Zagrebu otkrio da scenarij ne postoji te da sve rješavaju dogovorom, jer su malo plaćeni. Naveo je i da na oproštajnim nastupima izbjegavaju osvrtanje na političke probleme.

"Više govorimo o ljubavi, zlobi, zavisti, lijenosti, o onome što spava u ljudima, to razvlačimo kroz predstave", kazao je za HRT.

Na pitanje voditelja koliko su zapravu Hrvati duhoviti, Zlatan Zuhrić Zuhra je odgovorio:

"Stvar je u tome ko bira humor, a ne ko ga proizvodi. Ovo što gledamo u raznim medijima, to je neko izabrao, a nije dobro da nam drugi biraju. Dobro je šaliti se na svoj račun, što mi radimo, a to nekada izostane zbog ega, a mi to uredno koristimo pa onda udaramo po svemu ostalom."

Foto: Pixsell/Davor Javorović
Foto: Pixsell/Davor Javorović

Osim Zuhre, koji radi u pozorištu te Pervana, koji je komičar, članovi ekipe se inače bave drugim poslovima. Kako navodi Večernji.hr, Damir Folnegović (Blaženko Blaž Sitz) se bavi gastronomijom te je napisao dva gastro vodiča. Ahmed El Rahim (Antimon Ante Čulo) je prije nekoliko godina otvorio restoran "Grizzly" u Velom Lošinju.

"Vodim restoran, ali i radim sve ostalo što treba. Pečem pizze, konobarim, odlazim u nabavke... Ma sve što zatreba", rekao je ranije za 24sata.hr. Mladen Horvat (Denis Krokanić) se bavi muzikom, ali još uvijek ne profesionalno.