|

Džinovski jastuk u obliku hljeba postao hit na Amazonu

Džinovski jastuk u obliku hljeba postao hit na Amazonu
82
Klix.ba
10.4.2019. u 21:29
44
komentara
82

dijeljenja
Džinovski jastuk u obliku hljeba postao hit na Amazonu Foto: Insider/Amazon
Među brojnim proizdvodima koji se mogu kupiti na jednom od najvećih kupoprodajnih servisa na internetu Amazon nedavno se pronašao i džinovski jastuk u obliku hljeba, piše Insider.
Amazon je riznica neobično briljantnih proizvoda za koje nikada ne biste ni pomislili da su vam potrebni. U najnoviju grupu čudnih proizvoda nedavno se počela ubrajati i kombinacija dva jednostavna životna zadovoljstva - drijemanja i ugljikohidrata.

Foto: Insider/Amazon Foto: Insider/Amazon


Naime, među mnoštvom artikala koji se prodaju na Amazonu nedavno se pronašao i jastuk u obliku hljeba. Ovaj 80 centimetara dug jastuk je koštao 11 dolara u vrijeme njegovoj pojavljivanja na internetu, a s obzirom na to da su pojedini proizvođači "pođonili" ideju cijene su počele varirati. Osim džinovske varijante od 80 centimetara, dostupne su i verzije od 28 i 60 centimetara.

Jastuk je dobio uglavnom pozitivne kritike od kupaca na Amazonu, tj. dobio je četiri od pet zvjezdica. Kupci su ga nazvali "divnim i jedinstvenim", a naročito su pohvalili njegovo udobno punjenje. Jedan klijent ga je nazvao jednim od najunikatnijih poklona za nekoga ko voli jastuke i/ili hljeb.
Prijavi grešku


Komentari (44)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...