Kina
0

Dvije prijateljice bile udate za istog muškarca

Sarajevo-x.com
Dvije Kineskinje koje rade u istoj tvornici šokirale su se kad su otkrile da su udate za istog muškarca.

Cui Bin (42), suprug obje žene, nakon što je priča izašla na vidjelo je zbog bigamije osuđen na tri mjeseca zatvora, javlja Dahe Daily.

On je prvo oženio Zhang Dandan i par je nakon nekog vremena dobio kći. Međutim, nezasitni muškarac je htio sina.

"Uvijek sam htio imati dječaka, ali zbog kineskog zakona koji ne dozvoljava više od jednog djeteta, morao sam tajno pronaći drugu ženu", priznao je.

Upoznao je Wang Na, oženio je i želja mu se ostvarila - dobio je sina s njom. Počeo je voditi dvostruki život, živjeti u dvije kuće i stalno izmišljati opravdanja zbog svog odsustva.

U međuvremenu, Zhang i Wang su postale prijateljice, a povezao ih je interes prema karaokeu. Nisu mogle ni pomisliti da dijele supruga. Wang je znala da njena prijateljica ima kći i da joj je suprug građevinar čiji je posao daleko od kuće. Zhang je znala da se Wang Na nedavno udala, ali nikad nije imala priliku posjetiti je u njenoj kući.

Istina je izašla na vidjelo kad je Wang postala sumnjičava, jer je čula supruga kako priča telefonom s drugom ženom. Nazvala je taj broj i nije mogla vjerovati čiji glas čuje s druge strane žice.

"Nazvala sam taj broj i javila se žena koja je rekla da je njegova žena. Odmah smo prepoznale jedna drugoj glasove i užasno se naljutile na Cuija", rekla je Wang.