|

VIDEO
/
Došla gola na aerodrom i dok su je pretresli zakasnila na avion

Došla gola na aerodrom i dok su je pretresli zakasnila na avion
0
S
Sarajevo-x.com
3.12.2010. u 14:10
27
komentara
0

dijeljenja
Došla gola na aerodrom i dok su je pretresli zakasnila na avion
Amerikanki Tammy Banovac su strašno smetale dugotrajne i naporne procedure detaljnog provjeravanja i pretresanja na aerodromima, tako da je odlučila na aerodrom u Oklahomi doći samo u grudnjaku i gaćicama.
Prije nekoliko sedmica Tammy Banovac, koja je nepokretna, satima su pretresali na aerodromu u Oklahomi, zbog čega se ona požalila kazavši za tamošnji lokalni list da se osjećala veoma neugodno tokom pregledanja.

Željela je Amerikanka sada izbjeći svu tu proceduru i neugodnosti, pa je na aerodrom došla u gaćicama i grudnjaku. Međutim, baš tada su je službenici osiguranja zadržali.

Navodno, 52-godišnjakinja je odbijala proći kroz detektor metala, a na njenim kolicima otkriveni su tragovi nitrata koji se može koristiti za spravljanje eksploziva.

Banovac je istakla da koristi mnoge lijekove, a i nedavno je bila u lovu tako da je to vjerovatno razlog zbog kojeg se tragovi nitrata nalaze na kolicima.Međutim, Amerikanka je detaljno ispitivana, zbog čega je zakasnila na let. Nakon što su je ispitali i pustili kući Banovac je odlučila da neće odustati.

Već sutradan (četvrtak) ponovo se zaputila na aerodrom u gaćicama i grudnjaku, a kako nije pronađeno ništa sumnjivo dozvoljeno joj je da se ukrca na let za Phoenix.
Prijavi grešku


Komentari (27)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...